Planning

 
Lieve bezoekers, 
U heeft vast via verschillende kanalen gehoord dat er enorm veel vraag is naar pups, welk ras dan ook. Een goede, betrouwbare fokker heeft niet altijd pups kant en klaar liggen, maar deze fokken met beleid en met een doel. Ook hebben zij vaak niet meerdere nesten tegelijkertijd. 
U zult geduld moeten hebben voordat u een pup in uw armen kunt nemen. 
 
Denk er ook goed over na, een hond heeft u voor langere tijd, een poedel heeft z'n leven lang vachtverzorging nodig
en dat kost het nodige. Met vakantie gaan, gaat nu niet, maar straks na de corona wel en wat doet u dan met de hond?
Een hond verandert, net als een baby, je leven. Bezint eer ge er aan begint.
 
Tot slot, tijdens de coronatijd doen wij geen kennismaking bij ons thuis als er geen pups beschikbaar zijn. Ook hebben we geen wachtlijst. 
De ervaring leert dat de wachtlijst gedurende de maanden in rook opgaat dus mensen bedenken zich of schaffen elders een hond aan.
 

Bent u opzoek naar een middenslag poedel, wij plannen dit jaar een nestje, houdt u onze site in de gaten en zodra er nieuws is, melden wij dat direct.

 

Groet,

Marieke van Veluw

Gerty Hiemstra

 

 

Wilt u informatie, dan kunt u het contactformulier invullen of een emailsturen.  Als u het contactformulier invult, wilt u dan in uw bericht duidelijk uw emailadres en of telefoonnummer vermelden. Het gebeurt regelmatig dat ik een verzoek krijg, maar dat het emailadres niet goed weergegeven wordt en dan kan ik niet antwoorden !