Heden

 
 
 
 
 
 
 

****************** nog een zwart teefje beschikbaar, geboren 7 februari 2019 ******************

Vorige week zijn de meeste pups naar hun nieuwe huisje verhuisd. We zijn blij leuke video's, foto's en berichten van de nieuwe eigenaren te ontvangen. Zo ook van Lana, die u in bovenstaand videootje kunt zien.  Lana's zusje zoekt nog een liefdevol privehuisje.  Ze is ook een zwarte middenslag poedel van as donderdag 9 weken. Ze heeft de 6 weken enting gehad en zal dus zeer binnenkort de 9 weken enting krijgen. Daarnaast is ze meerdere malen ontwormd. Onze pups groeien op in de huiskamer en daarnaast hebben we ook een speelkamer en met mooi weer kunnen ze ook lekker buiten spelen.  De pups hebben een DNA profiel en officieel FCI stamboom. Ze verlaten het nest met een groot puppypakket. Wij proberen onze puppykopers altijd geheel bij te staan met raad en daad en onderhouden daarom graag, mocht dat  gewenst zijn, regelmatig contact met de nieuwe eigenaren. Onze pups groeien op op carnibest ( vers vlees ) maar krijgen daarnaast ook brokjes, omdat de meeste toekomstige eigenaren dat gaan voeren, dan moeten ze daar ook aan wennen. 

Het meisje wat nog beschikbaar is, is een zacht meisje dat graag bij mensen is. Ze heeft een rustig en aanhankelijk karakter. Heeft u interesse in haar, belt u ons gerust voor meer informatie.  

 

   

Broertje uit het nest, Gemarsandi's Oh Johnny, hier bij z'n nieuwe baasje. 
 
 
 
 
Ouders :
 
 
Lenholl Dylan x One More Time Starring Moravia
Geboren 7 februari 2019
Beide ouders voldoen aan de gezondheidstesten. 
Dylan is een jonge reu, geboren in Rusland en woont in Duitsland. Hij heeft een 
vriendelijk en open karakter. 
Vera is een echte kindervriend, ze is gek op menselijke puppies. Ze is erg baasgericht en is het liefst de hele dag bij je. 
Ze is bijna vier jaar oud en Nederlands Jeugdkampioen, Nederlands kampioen en Internationaal Kampioen. 
Het is haar eerste nestje. 
 
 

Als u het contactformulier invult, wilt u dan duidelijk uw emailadres of telefoonnummer in het bericht vermelden? Ik krijg helaas regelmatig een bericht waarin het emailadres niet juist weergegeven staat en dan kan ik u niet antwoorden ! 

of stuurt u een email: m.van.veluw@hetnet.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie formulier

Puppies Tina en Hidde