Heden

 
Grote poedelreu, 8 maanden oud. We zoeken een liefdevol huisje voor Abe. Abe is een flinke knul met een aanhankelijk en lief karakter. We zoeken een liefdevol huisje het liefst bij baasjes met ervaring met poedels. Mensen die het leuk vinden om met hem op pad te gaan en eventueel cursussen te volgen. Op dit moment hebben wij weinig tijd voor hem, en dat verdient hij niet. 
Foto's zijn te vinden onder het kopje honden en dan Abe. 
 
 
Op 30 mei zijn er gezonde middenslag poedelpups geboren; zowel reutjes als teefjes in het bruin en zwart. Beide ouders staan op de site: Bartje en Hiske. Ze voldoen beide aan de verplichte gezondheidstesten. Zowel Bartje als Hiske zijn enthousiaste honden; gek op met de auto weggaan, wandelen en spelen met de bal en frisbee. Ook de pups zijn levendige,vrolijke pups. Ondertussen zijn de pups geent en gechipt en mogen ze volgende week het nest verlaten. We dachten voor alle pups een goed huisje te hebben gevonden, helaas is er een pup geannuleerd. Heeft u interesse, belt u ons gerust. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

Als u het contactformulier invult, wilt u dan duidelijk uw emailadres of telefoonnummer in het bericht vermelden? Ik krijg helaas regelmatig een bericht waarin het emailadres niet juist weergegeven staat en dan kan ik u niet antwoorden ! 

of stuurt u een email: m.van.veluw@hetnet.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie formulier

Puppies Tina en Hidde