Heden

 
Op 29 juni is bij ons een nest middenslag poedels geboren. Moeder is onze Polly, u kunt de gegevens vinden onder het kopje honden en dan Polly. Vader is het onderstaande reutje. 
 
Cuba, leeft in Denemarken, patella vrij, DNA clear. 
 
 
We hebben uit deze combinatie nog een mooi, enthousiast en aanhankelijk zwart reutje beschikbaar. Zijn naam is Gemarsandi's Daily News. Het is een mooi reutje, mooi gebouwd, lief koppie en mooie staart. Voor zijn leeftijd heeft hij ook al een mooie vacht. Hij is geboren op 29 juni dus is op dit moment (6 september) 10 weken. Hij is twee keer gevaccineerd en al meerdere keren ontwormd. Hij is al met de auto weggeweest en met de hondenbuggy wezen wandelen. Ook kan hij al wandelen aan een riempje. Nog korte stukjes natuurlijk. 
 
Last minut hebben we besloten om ook een liefdevol huisje te zoeken voor een bruine dwergpoedelreu. Hij is 11 weken oud. Ouders zijn volledig getest. Het is een hondje met een zacht karakter die graag bij je in de buurt is. Hij zit in de avond al graag op schoot tv te kijken en overdag volgt hij je waar je gaat. Hij zal een wat kleinere dwerg blijven, rond de 31 cm. 
Kan een afbeelding zijn van hond en gras
 
Onze pups gaan naar hun nieuwe huisje met een uitgebreid puppypakket. Ze hebben stamboom en een DNA profiel. Ze hebben hun eerste enting gehad en zijn al meerdere keren ontwormd. Ook zijn ze al een paar keer gewassen en een beetje geknipt zodat ze daar al een beetje aan gewend zijn. 
 
Onze honden worden verkocht met een contract, deze is rechtsgeldig! 
In dit contract staat het volgende
~ de pups mogen niet worden doorverkocht, zonder ons medeweten. 
~ als het niet klikt tussen nieuwe baas en pup, ook als ze wat ouder zijn, komen terug bij de fokker. Deze zoekt een nieuw huisje voor de pup. 
~ er mag niet zonder toestemming met de hond gefokt worden, dit wordt gedaan in overleg met de fokker. 
~ de door ons gefokte honden mogen niet ingezet worden voor het fokken van bastaarden, dus rasloze honden. 
Andere punten worden besproken met nieuwe eigenaren. Dit is een belangrijke greep uit. 
 
Voor meer informatie, kunt u bellen of mailen. 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

Als u het contactformulier invult, wilt u dan duidelijk uw emailadres of telefoonnummer in het bericht vermelden? Ik krijg helaas regelmatig een bericht waarin het emailadres niet juist weergegeven staat en dan kan ik u niet antwoorden ! 

of stuurt u een email: m.van.veluw@hetnet.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie formulier

Puppies Tina en Hidde

/album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0420-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0421-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0423-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0424-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0425-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0427-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0429-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0430-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0431-jpg/ /album/puppies-tina-en-hidde/dsc-0432-jpg/