Herplaatsing

 
Middenslag poedelreu, zwart, 3 jaar oud
We zoeken een liefdevol huisje voor Eric. Eric een lieve reu van nu 3 jaar oud. Hij is geshowd en Nederlands, Belgische en internationaal kampioen. We hebben hem een keer ingezet voor de fok. Op zich is er niets mis met Eric, het is een aangename en makkelijke hond, maar voor ons niet meer inzetbaar voor show en fok. Hij is gek op wandelen, met de auto weggaan en helemaal wezenloos op met de bal spelen. We zoeken dan ook een huisje waar hij alle aandacht kan krijgen en waar de tijd voor hem is. Hij is altijd in een roedel geweest, dus een huisje waar hij veel alleen zal moeten zijn, is niet geschikt. 
 
Eric is niet gratis en als de klik met de nieuwe eigenaar er is, is er wel een castratieverplichting. 
 
Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen. 
 
 

Wij hebben geen herplaatsers dwerg en toy poedels (wij fokken sowieso geen toypoedels). Het kan wel voorkomen dat we voor een oudere middenslagpoedel een betrouwbaar, liefdevol huisje zoeken. Bent u opzoek naar een ouder hondje en heeft u ervaring met poedels, neemt u dan gerust contact met ons op. 

 

 

 

 

 

Soms zoeken wij zelf of bevriende fokkers een goed huisje voor een oudere poedel.Het gaat hier om oudere showhonden die met pensioen gaan, honden die misschien niet goed in de roedel passen of honden die terugkomen omdat het baasje is overleden.

 

 

 

 

Interesse

Herplaatser