herplaatsing

 

Zomer 2018 kwam Oscar bij ons wonen, een zwarte middenslag poedel reu uit Frankrijk. We hoopten hem in onze lijnen te kunnen gebruiken, maar helaas bleek in november dat Oscar HD had en in februari bleek een heup aangetast met leg perthes. Hij is eind februari geopereerd. De operatie ging goed en de revalidatie ook. We zijn nu 8 maanden verder en het gaat goed met Oscar. Hij is een vrolijke hond, gek op de tuin en dol op zijn wandelingen. Hij scharrelt  graag door de tuin en hij is gek op balletjes halen. Hij kan ongeveer 20 minuten per keer lopen, maar dat kan nog opgebouwd worden. Hij gaat graag met de auto mee en gedraagt zich goed in restaurants en in hotels. Wij denken dat het tijd is geworden voor een liefdevol huisje met priveaandacht. 

Oscar is wel een bijzondere hond. Hij blijft natuurlijk altijd gevoelig op zijn heupen en gekke dingen moet je uit de weg gaan. Verder is hij onzeker naar mensen. Hij is gek op mensen en dieren die dichtbij hem staan, maar vreemden, dat kost even tijd. 

Heeft u ervaring met poedels, zoekt u een kameraadje die u overal mee naar toe kunt nemen en heeft u niet meer de behoefte om uren te lopen? Dan is Oscar misschien wel uw hond. 

Heeft u interesse, neemt u gerust contact met ons op. 

 

Ik heb erg veel vraag naar oudere honden, vooral oudere toys en dwergpoedels. Ik doe mijn best om mee te kijken, maar daar is weinig aanbod in. Houdt u zelf de poedelbemiddelingssite op Facebook in de gaten, daar worden vaker oudere hondjes aangeboden. 

 

Omdat ik zo regelmatig vraag krijg, heb ik niet altijd de tijd om direct te antwoorden. Ik houd de mail en zodra ik iets weet, dan stuur ik een bericht. 

 

 

 

 

Soms zoeken wij zelf of bevriende fokkers een goed huisje voor een oudere poedel.Het gaat hier om oudere showhonden die met pensioen gaan, honden die misschien niet goed in de roedel passen of honden die terugkomen omdat het baasje is overleden.

 

t. 

 

 

 

Interesse

Herplaatser