Luitzen

 
 
Medawlarks Avicii aka Luitzen
Geboren 22 maart 2022
 
Afgelopen mei is Abe verhuisd naar Duitsland. Abe was een zoon van Shain en Yfke en we hoopten een waardige opvolger van Hidde en Yfke te hebben. Abe is een bijzondere hond met een prettig karakter, maar hij vond het niet plezierig om aangeraakt te worden door vreemden. Ook werd hij iets te groot voor de standaard. Toen deze mensen op ons pad kwamen, hebben we besloten om hem een leven in Duitsland bij mensen te gunnen die alle tijd voor hem hebben. 
Eigenlijk heb ik toen gezegd, nee, geen grote poedel meer. Dat werk.. en de tijd.. de oorlog in de Oekraine, wie weet wat er nog komt. Toch kruipt het bloed waar het gaan kan en ik kon het niet laten om toch nog een keer een grote poedelreu aan te schaffen. Ik wilde altijd al graag een nest met de broer van de moeder van deze reu, die in Portugal woont. Door omstandigheden kwam dat er nooit van. Nu kwam dit nest te koop. Na overleg hebben we besloten nog een keer een reu aan te schaffen. Een toekomstige partner voor onze Yfke, die in september alweer 7 jaar oud wordt. 
 
Luitzen is een zelfverzekerde jongen. Gek op wandelen en eten. In zijn spel soms nog wat onhandig, maar verder een enthousiaste en lieve jonge man. We hopen op een mooie toekomst samen. 
 
Showresultaten
BIS baby internationale show Maastricht. Keurmeester mevrouw Inga Siil