Yfke

 
 
Gemarsandi's Tennessee Rose 
 
Geboren 29 september 2015
60 cm
Volledig gebit
HD - A 
PRcd vrij
NE vrij
DM vrij
Von Willebrand vrij
Ecvo oogziekten vrij oktober 2023
 
Catwalk High Hopes x Gemarsandi's Tia Maria 
 
Yfke is de dochter van onze Tina en de multi kampioensreu Hidde. Als je haar zo ziet, is het een kopie van haar vader. Dezelfde imposante houding en de lange nek. Yfke wil graag iets doen, het liefst samen. Ze is erg leergierig en heeft veel energie. Toch is zij in huis een rustige hond, die nooit ergens aankomt en heerlijk kan relaxen op de bank. Natuurlijk gaat ze het liefst iedere dag een lange wandeling maken, maar een dag overslaan, dat is ook niet erg. 
 
Oktober 2022
Yfke is ondertussen 7 jaar oud. Nog 1 jaartje wachten en dan gaan we in de veteranenklasse showen en hopen we haar Grand Champion te maken. Ondertussen vermaakt ze zich met languit slapen op de bank en de tuin en het park onveilig maken. 
 
Februari 2024
Na het overlijden van moeder Tina, is Yfke lange tijd een beetje down geweest. Ze heeft echt gerouwd en we maakten ons eerlijk gezegd wel een beetje zorgen. Ondertussen zijn we februari en is ze weer een beetje haar oude zelf. Ze is mee geweest naar Fredericia in Denemarken en showde daar weer alsof ze 2 jaar oud was. Zo fijn om te zien! We gaan toch dit voorjaar kijken of ze gedekt wil worden door Luitzen, want ik hoop stiekem toch wel op een teefje- dochter van Yfke. 
 
Showresultaten
Februari 2017 - Belgisch Jeugdkampioen
Maart 2017 - Nederlands Jeugdkampioen
Benelux winster 2017
Januari 2018 - Nederlands Kampioen * Best in Show Eindhoven 2018 * 
Augustus 2018 - Zweeds Kampioen * Ronneby Beste teef 
Augustus 2018 - Deens Kampioen * Bornholm  
Augustus 2018 - Internationaal Kampioen 
Augustus 2018 - Belgisch Kampioen 
September 2018 - VDH/ Duits Kampioen 
Februari 2024    Internationaaal veteranenkampioen
 
 

Fotogalerij: Yfke