Onze lieve Tottie

16-01-2015 14:37

Vandaag hebben we het trieste nieuws ontvangen dat Tottie vanmorgen overleden is. 

 

In 2004 reisden we af naar Denemarken om Tottie aan te halen. Anneli kwam hem samen met Erik Sven brengen. We gingen met een boot terug, 

en de liefde was daar. Tottie was een onstuimige jonge man met een liefde voor bos, jagen en voetballen. Hij hield niet bijzonder veel van showen, maar deed het omdat wij dat graag wilden. Hij heeft vele internationale en nationale titels behaald en zijn kinderen zijn in heel Europa erg succesvol voor het ras gebleken. 

Helaas moesten we er voor kiezen om Tottie te plaatsen. Hij voelde zich niet happy tussen de roedel en wilde graag de prive aandacht van vroeger en onze roedel groeide juist gestaag. De familie Eenkhoorn kwam op ons pad en daar heeft Tottie nog bijna 4 jaar gewoond. Ik durf wel te zeggen dat ik hem altijd gemist heb. Het was mijn maatje, hoe moeilijk hij soms ook kon zijn. Liefde is ook loslaten. 

Voor de familie kwam ook de moeilijke tijd dat Tottie ziek werd. Ze hebben er alles aangedaan om hem zo lang mogelijk bij hen te houden.. wij zijn met de kerst nog bij hem geweest, maar al snel bleek, dat het op was. 

We willen de familie Eenkhoorn danken voor de goede zorg en natuurlijk ook Anneli voor deze geweldige hond. Hij leeft voort in zijn geweldige kinderen en kleinkinderen..