Einde van het jaar

20-12-2017 16:58

Nog een paar weken en dan zijn we alweer 2018.   2017 was een roerig jaar waarin we naar een huis opzoek zijn geweest, we op het laatste moment een huis vonden ..  en uiteindelijk dus naar Drachten zijn verhuisd.  Door de verhuizing zijn we iets minder fanatiek geweest op de shows. 

Afgelopen weekend zijn we naar de laatste show van het  jaar geweest, de Kerstshow in Gorinchem. Daar is Vera, One more time starring Moravia, definitief Nederlands kampioen geworden. 

Yfke, Gemarsandi's Tennessee Rose , behaalde daar 1 U met CAC CACIB en Beste teef. 

Met dank aan de keurmeester dhr Kane uit Engeland. 

 

Het jaar is voor onze Yfke toch niet onverdienstelijk geweest. Ze heeft in korte tijd genoeg punten gehaald voor het Nederlands Kampioenschap, maar moet nog wachten tot de juiste leeftijd. Ook heeft ze in Belgie, Duitsland en Frankrijk al punten behaald.  Ook heeft ze al eenmaal de groep gewonnen. 

Hidde, Catwalk High Hopes, is dit jaar gestopt met zijn show carriere. Hij zit nu kort in de vacht en dat vindt hij helemaal niet erg. 

Afgelopen zomer kwam Klaske bij ons wonen, door omstandigheden werd er een nieuw huisje voor haar gezocht, en wij hebben haar toen weer terug genomen. Een wat onrustige start in de roedel, maar ondertussen een fijn gezinslid met een bijzonder clownesk karakter.  Het wachten is op haar loopsheid zodat we een nestje met haar gaan fokken. 

2018 belooft weer een druk jaar te worden met pups, shows en een drie daags seminar met Allison Foley in Kerkwijk. 

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar !