Tina

 

Gemarsandi's Tia Maria

Geboren 02-03-2011

55 cm , volledige gebit

 

Testresulaten;

HD - A norbergwaarde 40

Von Willebrand vrij

NE vrij

PRA en Cataract vrij

 

Titels:

* Duits Kampioen!

* DPK clubkampioen

 

 

Tina is een kleine, pittige poedeldame. Ze weet goed wat ze wel en vooral wat ze niet wil. Een eigen willetje, maar op een leuke manier. Ze is altijd vrolijk. Wacht je 's morgens op. Heerlijk door het bos of over het strand rennen. 's Avonds languit bij je op de bank. Tina is mijn allergrootste vriendin en ik moet er stiekem niet aan denken dat ze er ooit niet meer zal zijn..  Ondertussen verovert ze menig hart, want als ze met me mee is, een show, seminar of iets anders, iedereen vindt haar leuk. Ze is zelfs al vernoemd; een kind van Djurre heet ondertussen ook Tina. 

 

Tina is niet zo vaak geshowd. Alle aandacht ging altijd naar Djurre. Ze is wel Duits kampioen en heeft ook wel goede resultaten in Nederland gehaald. Ze in ondertussen niet meer in de showvacht, maar in een hip modelletje. Tina is ondertussen 8 jaar oud. Misschien gaan we eens naar de show in de veteranenklasse, maar we zullen veelal gewoon lekker genieten van de ' oude' dag. 

 

 

 

 

Fotogalerij: Tina

/album/fotogalerij-tina/bremen2-jpg2/ /album/fotogalerij-tina/oktober-jpg1/ /album/fotogalerij-tina/osnabruck-052-jpg1/ /album/fotogalerij-tina/osnabruck-055-jpg/ /album/fotogalerij-tina/tina1-jpg/ /album/fotogalerij-tina/tina2-jpg/ /album/fotogalerij-tina/tina3-jpg/ /album/fotogalerij-tina/denemarken-115-jpg1/ /album/fotogalerij-tina/denemarken-119-jpg1/ /album/fotogalerij-tina/vanalles-004-jpg/