Oscar

Starlook Olympius
Nice steps for me only x Starlook Joli Mom
Geboren 16-03-2018
Middenslag poedel reu zwart
 
 
In juli naar Marseille gevlogen om deze kleine man op te halen. Onze nieuwe hope and pride voor de toekomst. Maar het liep allemaal anders. 
Oscar bleek een bang en terughoudend hondje te zijn. Na een mooie zomer, spelen in de tuin en een vakantie naar Zweden en Denemarken, leek het beter te gaan. Na een aantal lessen op de hondenschool was het duidelijk, voor de show was Oscar ongeschikt. Dit is op zich niet erg, niet iedere hond is een showhond, maar in dit geval een verdrietig verhaal. Na enige zorgen over zijn achterhand hebben we een heupfoto laten maken en het resultaat was erg slecht, HD E.Kapot zijn we van verdriet, niet alleen de teleurstelling, maar ook zo'n jonge hond die al zo vroeg pijn heeft, moeite met lopen en met regelmaat al pijn medicatie moet hebben. 
 
We houden enorm van hem en zullen hem tot de dag dat het niet meer gaat liefdevol in onze roedel houden. Hoe moeilijk dat soms ook is, tussen gezonde honden met een portie levenslust. Hij geniet nog volop van zijn wandelingen en lekker scharrelen in de tuin. En dan genieten wij ook nog even.